Chique Classique

Chique Classique is een stijlvol themafeest op hoog niveau. Een fort, kasteel, landhuis of een klassieke locatie vormt veelal het decor voor dit personeelsfeest of bedrijfsfeest. Geniet samen met uw collega´s van vorstelijke catering, subliem entertainment en bijzondere artiesten. Kortom: Chique Classique... een feestavond met allure!

Omschrijving personeelsfeest

Geheel in stijl komen uw gasten in hun mooiste outfit naar dit prachtige personeelsfeest of bedrijfsfeest. U staat verrast wanneer u ziet dat iedereen er vanavond op z’n allermooist uitziet. Wat een klasse! Bij de entree wordt u verwelkomd door een lakeienduo en wordt u ontvangen met een glaasje Champagne en heerlijke amuses.

De feestavond wordt geopend met een prachtig klassiek optreden met dans, opera en spektakel. Terwijl de coverband start met het eerste optreden wordt het dinerbuffet geopend (u kunt ook kiezen voor een sitdown diner of een walking dinner).

Later op de avond brengt u een bezoek aan het casino, waar u binnen een half uur kans ziet uw inlegfiches te verdubbelen. Ook gaat u op de foto bij de hoffotograaf en bezoekt u de bijzondere wijnproeverij. Tijdens de afterparty zorgt de DJ/VJ voor de meest swingende dance classics van de afgelopen decennia. Dit personeelsfeest wordt vaak afgesloten met een spetterend zang- of dansoptreden. Het was een feestavond om nooit meer te vergeten. Dit was een avond Chique Classique...

Uw eigen feestthemaUw eigen feestthemaUw eigen feestthemaUw eigen feestthemaUw eigen feestthema