Beachparty of strandfeest

Een geweldig personeelsfeest bij een beachclub of strandpaviljoen. 's Middags staan er diverse actieve strandactiviteiten op het programma. 's Avonds volgt na de borrel en barbecue een swingende feestavond tot in de kleine uurtjes. Zowel aan de kust als in het binnenland hebben wij diverse beach-locaties. 

Omschrijving personeelsfeest

Een personeelsfeest dat niet snel vergeten wordt! Nadat men kennis heeft genomen van de 'message in a bottle' (de uitnodiging) komt men vol verwachting naar de beachclub toe. Wat zal er vandaag allemaal gebeuren? We starten het programma met een feestelijke zomercocktail. Daarna volgende de diverse beachgames en leuke activiteiten op het strand. Na dit actieve gedeelte is het tijd voor ontspanning!

Onder het genot van een koud glas bier ziet u de zonsondergang, terwijl de Chef-kok de barbecue aansteekt. Aansluitend gaat u aan tafel en geniet u van heerlijke grillgerechten.

En dan is het tijd voor feest! Het dak mag eraf en niemand zal zijn voeten stil kunnen houden. Tijdens dit personeelsfeest zorgt de DJ voor opzwepende dansmuziek waarop iedereen volledig uit z'n bol kan gaan. Het wordt een geweldige feestavond aan het strand waarover men nog lang zal napraten!

Voorstel voor uw personeelsfeest ontvangen? Klik hier

Dit personeelsfeest of bedrijfsfeest is mogelijk in vrijwel iedere locatie aan de kust of aan een binnenmeer. Het themafeest is te boeken vanaf minimaal 100 gasten. www.mijnpersoneelsfeest.nl maakt ook voor uw feestavond graag een voorstel op maat.

Back to Basic PartyBack to Basic PartyBack to Basic PartyBack to Basic PartyBack to Basic Party