Personeelsfeest met thema HOT in 2015!

Personeelsfeesten met een thema zijn weer helemaal in. Sterker nog, in 2015 worden ze zelfs "HOT!". Mijnpersoneelsfeest.nl heeft een diverse feestthema's die ook voor uw bedrijfsfeest ingezet kunnen worden.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de Swinging Piano Party, de Apres-Ski Party, het Around the World Wereldfeest of de Back to Basic Party! Maar ook uw eigen feestidee kunnen wij natuurlijk tot in detail voor u verzorgen. Al dit soort themafeesten zijn mogelijk in vrijwel iedere feestlocatie.

Ook voor feesten in eigen bedrijfspand

Feest in eigen bedrijfspand aantrekkelijk voor WKR
Ook wanneer u op zoek bent naar een invulling van een personeelsfeest in uw eigen locatie of uw eigen bedrijfspand, heeft Mijnpersoneelsfeest.nl diverse mogelijkheden. Wist u overigens dat dit soort feesten mogelijkheden bieden voor de nieuwe WKR regeling?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de locatie te bekijken en komen daarna met verrassende en betaalbare ideëen voor de invulling van uw personeelsfeest. Deze maatwerk evenementen zijn mogelijk vanaf minimaal 100 personen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Complete personeelsweekenden

Bent u op zoek naar een compleet verzorgd personeelsweekend? Dan verwijzen wij u graag naar de website van ons zusterbedrijf www.advance-events.nl. Zij zijn expert als het gaat om onvergetelijke weekenden in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam, op de Veluwe, in België of waar dan ook.

Overig nieuws

Personeelsfeest met thema HOT in 2015!Personeelsfeest met thema HOT in 2015!Personeelsfeest met thema HOT in 2015!Personeelsfeest met thema HOT in 2015!