Ik hou van Holland... een idee voor uw personeelsfeest

Iedereen heeft het programma "Ik hou van Holland" met Linda de Mol wel eens gezien. Op en top vrolijkheid en gezelligheid. Die sfeer kunt u nu ook binnenhalen op uw bedrijfsfeest of personeelsfeest. Met een knipoog naar het programmaformat hebben wij een geweldige Hollandse feestavond bedacht, waarin werkelijk voor ieder wat wils geboden wordt.

Natuurlijk spelen de kleuren rood-wit-blauw een belangrijke rol in de aankleding en decoratie. Hierbij ontbreekt onze oranje wimpel natuurlijk niet. Maar ook miniatuur decors van molens, klompen, tulpen en zelfs complete boerderij decoraties zijn regelmatig terug te vinden.

Tijdens dit personeelsfeest staat de muziek van Nederlandse bodem centraal. Natuurlijk de Nederlandstalige meezingers, maar ook Engelstalige wereldnummers van Nederlandse artiesten zoals Anouk, Golden Earring en dergelijke. Veelal zorgt onze "Ik hou van Holland Discoshow" voor de muzikale omlijsting, soms bijgestaan door de Nederpopband "Kaas". De DJ zorgt overigens niet alleen voor de muziek. Hij laat gedurende de gehele avond prachtige "Ik hou van Holland" visuals zien op de grote beeldschermen.

De presentatie van de avond is in handen van de ceremoniemeester. Halverwege de avond blijkt hij een echte showmaster te zijn, wanneer hij alle gasten vraagt mee te doen met de "Ik hou van Holland Quiz". Een aantal teams nemen het tegen elkaar op in een waanzinnige quiz, vol met beeld- en geluidsfragmenten. De vragen gaan natuurlijk, hoe kan het ook anders, over Nederland. Zelfs de bekende Mr. Chung ontbreekt niet.

Na de quiz volgt de "Best Dressed Award" uitreiking, waarna het feest wordt afgesloten met een swingende afterparty. Inclusief een Hollandse late-night-snack en geweldige dansmuziek!

Wilt u een offerte ontvangen voor een personeelsfeest in het thema "Ik hou van Holland"? Bel ons dan op 010 - 7504403 of stuur een e-mail.

Overig nieuws

Ik hou van Holland... een idee voor uw personeelsfeestIk hou van Holland... een idee voor uw personeelsfeestIk hou van Holland... een idee voor uw personeelsfeestIk hou van Holland... een idee voor uw personeelsfeestIk hou van Holland... een idee voor uw personeelsfeest