Actief personeelsfeest

Vandaag is officieel het voorjaar begonnen. Al is het nu buiten nog koud en soms regenachtig, toch komt de zomer er weer aan. Gaan jullie dit jaar weer een actief personeelsfeest organiseren vlak voor of na de zomervakantie?

Diverse invullingen voor een actief personeelsfeest

Mijnpersoneelsfeest.nl heeft verschillende eventconcepten die je kunt gebruiken als invulling voor een actief personeelsfeest. Bijvoorbeeld een geweldige dag aan het strand met beachgames of een sterrenslag. Of het adventure programma dat doet denken aan het favoriete TV programma Expeditie Robinson. Of gaan jullie voor een programma in de stad? Bijvoorbeeld in Rotterdam met Rib boot varen en de Tuk Tuk Challenge?

Een actief personeelsfeest? Wij regelen het van A tot Z!

Ben je op zoek naar leuke ideeën en suggesties? Wil je de mogelijkheden weten in bijvoorbeeld Rotterdam, op het strand van Scheveningen of op de Veluwe? Wil je het liefst een offerte waarin jullie actieve personeelsfeest als maatwerk is uitgewerkt? Mijnpersoneelsfeest.nl is je graag van dienst. Wij organiseren een actief personeelsfeest vanaf 100 personen. Stuur ons een e-mail of bel ons op telefoon 010 - 750 4403.

Overig nieuws

Actief personeelsfeestActief personeelsfeestActief personeelsfeestActief personeelsfeestActief personeelsfeestActief personeelsfeest