Feestlocaties

Mijnpersoneelsfeest.nl werkt samen met vrijwel alle bekende feestlocaties van Nederland. Onze themaconcepten zijn ideaal te gebruiken in een bestaande feestlocatie, maar natuurlijk ook uit te voeren in jullie eigen bedrijfspand.

    De juiste feestlocatie voor jullie personeelsfeest

Van kasteel tot industriële locatie en van modern partycentrum tot partyschip. Op onze website laten wij je alvast kennismaken met een aantal van de locaties waarmee wij werken. Neem contact met ons op via het contactformulier. Je kan ons natuurlijk ook een e-mail sturen of bellen op telefoon 010-7504403. Zoek je een locatie voor een bedrijfsfeest? Ook dan kunnen wij je helpen.

Nieuws

Festival als personeesfeest 01-01-2019

Wil je een festival als invulling van jullie personeelsfeest? Dan kan je terecht op de website www.festivalophetbedrijf.nl  Hier kun je door middel van event-bouwstenen zelf je eigen festival samenstellen! 

Lees meer

Kerstfestival als bedrijfsfeest 01-09-2018

wil je dit keer eens iets heel anders als invulling van het kerstfeest of eindejaarsfeest? Bekijk dan de mogelijkheden van het Kerst Festival of Winter Festival eens. Ga naar https://www.festivalophetbedrijf.nl/kerst-festival-op-eigen-locatie/ en stel met de festival bouwstenen je eigen festival samen. 

Lees meer

Festivals op het bedrijf helemaal hot! 16-05-2018

De laatste tijd zijn Festivals die voor en door het bedrijfsleven gehouden worden enorm in trek. In plaats van een barbecue is er het foodtruckfestival en in plaats van de familiedag het familiefestival. Of wat dacht je van het zomerfestival Summer Vibes of het Kerstfestival Winter Wonderland. Het zusterbedrijf

Lees meer