Bedrijfsuitjes

Wij organiseren originele en ludieke bedrijfsuitjes vanaf 50 personen. Actieve bedrijfsuitjes, programma's aan het strand, bedrijfsuitjes met auto's en nog veel meer. Bekijk de verrassende mogelijkheden:  

    Offerte voor jullie bedrijfsuitje

Wil je een offerte voor jullie bedrijfsuitje of personeelsuitje ontvangen? Ga dan naar het contactformulier. Je kan ons natuurlijk ook mailen of bellen via 010 - 7504403.

Nieuws

Kerstfestival als bedrijfsfeest 01-09-2018

wil je dit keer eens iets heel anders als invulling van het kerstfeest of eindejaarsfeest? Bekijk dan de mogelijkheden van het Kerst Festival of Winter Festival eens. Ga naar https://www.festivalophetbedrijf.nl/kerst-festival-op-eigen-locatie/ en stel met de festival bouwstenen je eigen festival samen. 

Lees meer

Festivals op het bedrijf helemaal hot! 16-05-2018

De laatste tijd zijn Festivals die voor en door het bedrijfsleven gehouden worden enorm in trek. In plaats van een barbecue is er het foodtruckfestival en in plaats van de familiedag het familiefestival. Of wat dacht je van het zomerfestival Summer Vibes of het Kerstfestival Winter Wonderland. Het zusterbedrijf

Lees meer

Personeelsfeest organiseren met Advance Events 13-05-2018

Wil je een onvergetelijk personeelsfeest organiseren en ben je op zoek naar originele ideeën en unieke feestlocaties? De feestspecialisten van Advance Events helpen je graag om van jullie personeelsfeest ook een grandioos succes te maken. Ga voor meer feestinformatie naar https://www.advance-events.nl/personeelsfeest-organiseren

Lees meer