Over ons...

Personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, feestavonden met een thema, themafeesten... Mijnpersoneelsfeest.nl is specialist wanneer het gaat om de organisatie en uitvoering van evenementen voor de eigen medewerkers vanaf 100 personen. Samen met jullie maken we er een succes van!

Snel en eenvoudig het leukste personeelsfeest

Met Mijnpersoneelsfeest.nl organiseer je snel en eenvoudig het leukste personeelsfeest, bedrijfsfeest of personeelsuitje. Mijnpersoneelsfeest.nl kan het evenement van A tot Z voor je organiseren, maar je kan ons ook inschakelen voor specifieke onderdelen van het feest. Meer weten? Stuur ons een e-mail of bel ons via 010-7504403

Jaren lange ervaring inFeestorganisatie

Of het nu gaat om een feestelijke evenementenlocatie, bijzonder amusement, ludiek entertainment, een geweldige openingsact of een knallende finale act... onze feestspecialisten helpen je graag op weg. Jarenlange ervaring staat borg voor een professionele organisatie tot in de kleinste details. 

Feestthema's

Jaarlijks ontwikkelen wij nieuwe feestideeën die men 1 op 1 kan boeken of die kunnen dienen ter inspiratie voor jullie eigen personeelsfeest. Klik hier voor de feest ideeen! Ook selecteren wij jaarlijks de beste bedrijfsuitjes en personeelsuitjes.

 

Mijnpersoneelsfeest is een feestlabel opgericht door Advance Events. Terug naar de homepage.

Over ons...Over ons...Over ons...